FRYSLAN KONFERENSJE 26-28 OKTOBER 2022

SAVE THE DATE!

De Konferensjes van de afgelopen jaren waren een groot succes! Dat is voornamelijk te danken aan de inzet, enthousiasme en support van alle deelnemers. Een goede samenwerking tussen eerste en tweede lijn is en blijft een belangrijke uitgangspunt die leeft bij alle zorgprofessionals. Daarom organiseren wij voor de 16e keer de tweedaagse bijeenkomst voor medici en bestuurders van zorginstellingen uit de regio Kop van Noord-Holland, beter bekend als de

 ‘FRYSLÂN KONFERENSJE’

‘Op weg naar optimale samenwerking tussen de (medisch) professionals

in de Kop van Noord-Holland’

 

U bent van harte welkom van woensdagavond 26 t/m vrijdagmiddag 28 oktober 2022

Locatie: Landgoed Duin en Kruidberg, Santpoort – Noord

Voor 2022 is gekozen voor het thema ‘Toekomst van de zorg in de regio; vinden en verbinden’.

De voorbereidingscommissie werkt aan de invulling van het programma. Hiervoor kunt u uw input leveren. Heeft u vragen die u beantwoord wilt zien of suggesties voor specifieke onderwerpen? Laat het ons weten via info@fryslankonferensje.nl.

U wilt dit natuurlijk niet missen. Reserveer daarom nu alvast de data in uw agenda! U kunt zich ook al inschrijven via de website: Aanmelden – Fryslân Konferensje (fryslankonferensje.nl)

KOSTEN, AANMELDING EN OVERIGE INFORMATIE

De kosten bedragen € 795,00 (volpension). Voor medisch specialisten, huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, apothekers en fysiotherapeuten wordt accreditatie aangevraagd.